top of page

tors 02 dec.

|

SVT TV-huset

Bäst i test 2a december

Bäst i test är nu tillbaka med en fantastisk säsong!

Bäst i test 2a december
Bäst i test 2a december

TID & PLATS

02 dec. 2021 12:30 – 16:30 CET

SVT TV-huset, Oxenstiernsgatan 34, 115 27 Stockholm, Sverige

PRAKTISK INFORMATION

Bäst i Test är ett överraskande och underhållande nöjesprogram på SVT där några av Sveriges mest populära komiker och kända profiler tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar. Fysiska, kluriga och knasiga grenar avlöser varandra i ett högt tempo, allt under ledning av Babben Larsson och David Sundin. I den fasta panelen ser vi i år Marcus Berggren, Sofia Dalén, Sussie Eriksson och Anis Don Demina

Plats: Inspelningen sker i TV-huset (Sveriges Television) på Oxenstiernsgatan 34 i Stockholm.

Avbokning: Biljetterna är helt gratis men observera att din bokning är bindande, skulle du få förhinder måste avboka dina biljetter eller meddela oss om antalet biljetter du vill behålla, mejladress hittar du i biljettbekräftelsen.

Tid på plats är beräknat till cirka fyra timmar.

OBSERVERA:

Personlig Biljett: Varje biljett ska vara knuten till en person. Namnen anges i steg 2 innan biljettbokningen går igenom här på StudioPublik.

ID: Giltig ID-handling måste uppvisas på plats, gäller samtliga from 16 år.

Åldersgräns: 16 år, yngre är dock välkomna i målsmans sällskap.

Rullstol: Sällskap med rullstol vänligen kontakta publikansvarig då vi endast har ett fåtal rullstolsplatser.

Varmt välkomna!

Info om databehandling

När du bokar in dig som publik hos oss på inspelningar.se och Baluba tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mejladress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss kommer att delas med SVT och vid ditt besök på SVT skall du mot anmodan även kunna uppvisa legitimation. Detta då SVT räknas som Skyddsobjekt.

BOKA BILJETTER

  • Biljett

    0,00 kr
  • ANMÄLAN TILL RESERVLISTA

    Det här är inte en biljett utan en chans för dig att få biljetter om någon avbokar sin biljett. Vi hör av oss till er om ni får biljetter!

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

DELA DET HÄR EVENTET

bottom of page