top of page

Inspelningar.se skapades 2021 för att förenkla för både privatpersoner och produktionsbolag med allt som gäller Svenska inspelningar. Man kan göra allt från att boka in sig för att se TV-produktioner live, hitta casting-uppdrag till att få hjälp med Rekvisita på inspelning.

När det gäller produktionbolag så finns denna sida till för att förenkla framförallt för studioproduktioner som spelar in med publik då all logistik kring publik sköts av oss och vårat egna system. Från bokning, mail & annonsering till eventet på plats på inspelning.

När det gäller er som är privatpersoner och drömmer om att få lära sig mer om TV så finns denna sida till för er att se era favoritprogram spelas in live i studion, se behind the scenes material på våra sociala medier och få bli en del av underhållningsfabriken.

När jag var liten älskade jag att se på bonusmaterial om hur inspelningar gick till och drömde mig bort om att få vara på en riktig inspelning. Det var bara en dröm då eftersom jag inte visste vart eller hur man skulle kunna få gå på inspelning någonstans. Men nu är det inte längre en dröm och det behöver det inte vara för dig heller, då inspelningar.se finns till för dig som också vill gå på inspelningar och få se hur allt går till bakom kameran. 

Drömmar är till för att göra till verklighet - hoppas få se dig på inspelning i framtiden!
 

OM OSS

bottom of page