top of page

ons 29 nov.

|

NEP Studios - Värtahamnen

Bäst i test - 21 november

Kom som publik under inspelningarna av Bäst i Test! Programmet är ett överraskande och underhållande nöjesprogram på TV4 där några av Sveriges mest populära komiker och kända profiler tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar.

Bäst i test - 21 november
Bäst i test - 21 november

Tid och plats

29 nov. 2023 17:00 – 20:30

NEP Studios - Värtahamnen, Hangövägen 18, 115 41 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

NY SÄSONG & NY KANAL - BÄST I TEST!

Bäst i Test är ett överraskande och underhållande nöjesprogram på TV4 där några av Sveriges mest populära komiker och kända profiler tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar. Fysiska, kluriga och knasiga grenar avlöser varandra i ett högt tempo, allt under ledning av Babben Larsson och David Sundin. I den fasta panelen ser vi i år Charlotta Björk, Mauri Hermundsson, Maria Lundqvist, Johan Petersson, Behrouz Badreh.

Mer info kommer på mailen när bokning skett. Håll utkik efter våra mail i skräpposten om de råkat hamna där.

Viktig bokningsinfo: Man får endast boka in sig på ett inspelningstillfälle så att alla ska få chansen att gå på Bäst i test-inspelningarna.

VIKTIG INFO: Ni kommer få ett sms dagen innan inspelningsdag som ni måste bekräfta för att behålla era platser. Det är jätteviktigt att ni bekräftar länken för att slippa avgiften. Detta gör vi så att hela studion är fylld med det antalet publik vi behöver.

Ät mat innan ni kommer, vi kommer bjuda på lite snacks på plats!

Adress: Hangövägen 18, NEP-Studios Värtahamnen i Stockholm

Parkering: Finns massvis parkering utanför

Tid: 12:30 – 16:30 / 17:00-21:00 (tiden kan ändras)

Klädsel: Mörka kläder

Åldersgräns: 11 år uppåt

Rullstol: Sällskap med rullstol måste maila oss om platser då det enbart finns ett fåtal rullstolsplatser per inspelning.

Större bokningar: Vid större bokningar över med fler än 4 personer, vänligen maila till publik@inspelningar.se - så hjälper vi dig att boka till ert större sällskap (vid mån om plats). ⭐️

Schema:

12:30 - Publik på plats

13.00- In i studion

13:30 - Inspelning börjar

16:30 - Inspelningen slut (tiden kan ändras)

17:00 - Publik på plats

17.30- In i studion

18:00 - Inspelning börjar

21:00 - Inspelningen slut (tiden kan ändras)

Info om biljetter:

Biljetterna är gratis men i begränsat antal. Ni måste bekräfta ett sms dagen innan inspelning för att behålla era platser. Det är jätteviktigt att ni bekräftar länken för att slippa avgiften. Detta gör vi så att hela studion är fylld med det antalet publik vi behöver.

VID FULLBOKAD INSPELNING - DU KAN SKRIVA UPP DIG PÅ VÄNTELISTAN GENOM ATT GÅ IN PÅ DEN INSPELNINGSDAGEN DU VILL GÅ PÅ & SKRIVA UPP DIG DÄR. DU KAN ÄVEN HÅLLA UTKIK PÅ VÅR INSTAGRAM STORY PÅ, INSPELNINGAR.SE, SAMT I VÅR GRUPP PÅ FACEBOOK "TV PUBLIK SVERIGE" NÄR NYA PLATSER SLÄPPS.

Vid frågor: Om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss, tveka inte att höra av er på publik@inspelningar.se .

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår integritetspolicy.

Dela detta evenemang

bottom of page