top of page

fre 25 nov.

|

SVT TV-huset

Bäst i test - 25 november (tidig inspelning)

Kom som publik under inspelningarna av Bäst i Test! Programmet är ett överraskande och underhållande nöjesprogram på SVT där några av Sveriges mest populära komiker och kända profiler tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar.

Bäst i test - 25 november (tidig inspelning)

TID & PLATS

25 nov. 2022 11:00 – 14:30

SVT TV-huset, Oxenstiernsgatan 26-34, 115 27 Stockholm, Sverige

PRAKTISK INFORMATION

Bäst i Test är ett överraskande och underhållande nöjesprogram på SVT där några av Sveriges mest populära komiker och kända profiler tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar. Fysiska, kluriga och knasiga grenar avlöser varandra i ett högt tempo, allt under ledning av Babben Larsson och David Sundin. I den fasta panelen ser vi i år Nikki Amini, Linnea Wikblad, Henrik Nyblom & Marko Lethosalo.

Mer info kommer på mailen när bokning skett. Håll utkik efter våra mail i skräpposten om de råkat hamna där.

VIKTIG INFO: om ni lyckas boka platser till morgondagens inspelning så kommer ni INTE få något sms ni måste bekräfta utan när ni bokat så är ni bundna att komma till inspelningen imorgon. 😇 Dyker ni inte upp kommer en avgift att skickas till er. Boka endast om ni vet att ni KAN komma imorgon.

Namn + personnummer på alla i sällskapet är ett krav vid bokning! Vid namnändring/personnummer måste ni kontakta oss på publik@inspelningar.se!

KRAV PÅ PLATS PÅ GILTIGT ID: Giltig ID-handling måste uppvisas på plats, gäller samtliga över 18 år.

Plats: Inspelningen sker i TV-huset (Sveriges Television) på Oxenstiernsgatan 34 i Stockholm. (OBS NY INGÅNG - MER INFO PÅ MAIL)

Avbokning: Bokningen av platser är helt gratis men observera att din bokning är bindande, skulle du få förhinder måste avboka dina biljetter till publik@inspelningar.se med DATUM, TID & med titeln "AVBOKNING BÄST I TEST".

Tid på plats är beräknat till cirka fyra timmar.

Åldersgräns: 16 år, yngre är dock välkomna i målsmans sällskap.

Rullstol: Sällskap med rullstol vänligen kontakta publikansvarig då vi endast har ett fåtal rullstolsplatser.

Varmt välkomna!

bottom of page