top of page

mån 06 dec.

|

SVT TV-huset

Bäst i test - 6 december

Boka dina platser för att se inspelningarna av Bäst i test live!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Bäst i test - 6 december
Bäst i test - 6 december

Tid och plats

06 dec. 2021 12:30 – 16:30

SVT TV-huset, Oxenstiernsgatan 34, 115 27 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Bäst i Test är ett överraskande och underhållande nöjesprogram på SVT där några av Sveriges mest populära komiker och kända profiler tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar. Fysiska, kluriga och knasiga grenar avlöser varandra i ett högt tempo, allt under ledning av Babben Larsson och David Sundin. I den fasta panelen ser vi i år Marcus Berggren, Sofia Dalén, Sussie Eriksson och Anis Don Demina

Plats: Inspelningen sker i TV-huset (Sveriges Television) på Oxenstiernsgatan 34 i Stockholm.

Avbokning: Bokningen av platser är helt gratis men observera att din bokning är bindande, skulle du få förhinder måste avboka dina biljetter eller meddela oss om antalet biljetter du vill behålla, till publik@inspelningar.se med DATUM, TID & med titeln AVBOKNING.

Tid på plats är beräknat till cirka fyra timmar.

OBSERVERA:

KRAV: Vi kommer kräva att ni uppvisar giltigt vaccinationsbevis på plats, gäller alla över 18 år. Om ni ej är dubbelvaccinerade kommer ni dessvärre inte in på inspelningen.

ID: Giltig ID-handling måste uppvisas på plats, gäller samtliga from 16 år.

Åldersgräns: 16 år, yngre är dock välkomna i målsmans sällskap.

Rullstol: Sällskap med rullstol vänligen kontakta publikansvarig då vi endast har ett fåtal rullstolsplatser.

Varmt välkomna!

Info om databehandling

När du bokar in dig som publik hos oss på inspelningar.se och Baluba tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mejladress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss kommer att delas med SVT och vid ditt besök på SVT skall du mot anmodan även kunna uppvisa legitimation. Detta då SVT räknas som Skyddsobjekt.

Dela detta evenemang

bottom of page