top of page

ons 08 nov.

|

NEP Studios - Värtahamnen

BIANCA - 8 november

Nu är säsong 3 av BIANCA tillbaka! Häng på ännu en säsong när Bianca Ingrosso gästas av spännande och aktuella gäster samt ett och annat musikinslag som förgyller studion!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
BIANCA - 8 november
BIANCA - 8 november

Tid och plats

08 nov. 2023 16:00 – 21:00

NEP Studios - Värtahamnen, Hangövägen 18, 115 41 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

BIANCA TALKSHOW SÄSONG 3

Nu är säsong 3 av BIANCA tillbaka! Häng på ännu en säsong när Bianca Ingrosso gästas av spännande och aktuella gäster samt ett och annat musikinslag som förgyller studion! Klockan 16:00 kommer vi öppna dörrarna till restaurang Eatery (som ligger vägg i vägg till studion) exklusivt för Biancas publik. Missa inte detta mingel och kom i härlig stämning inför inspelning med bra priser i baren! Detta vill ni inte missa! 🎥

I vårt mingel kommer det bjudas på snacks, pizza & annat gott. Man kommer även kunna köpa alkoholhaltig dryck i baren för bra priser! Ni som publik har även chansen att vinna lyxiga priser under dagen hos oss.

OBS: Det är 18 årsgräns på inspelningen av BIANCA. Legitimation kontrolleras på plats!

Adress: NEP Studios Värtahamnen, Hangövägen 18, 115 41 Stockholm, Sverige

Tid: 16.00-21:00

Publik kallad: 16.00-16.45 OBS: ta i beaktan att tider kan ändras någorlunda!

Åldersgräns: 18+ Medtag legitimation för kontroll på plats.

När bokningen gått igenom får du en bekräftelse till din mejladress. Om du inte fått bekräftelse till din mejladress så dubbelkolla skräpposten om mailet kan ha hamnat där!

VIKTIG INFO: Ni kommer, dagen innan inspelningsdag, behöva bekräfta att ni fortfarande kommer på en länk ni kommer få på SMS - VIKTIGT att ni fyller i rätt telefonnummer så inte er bokning försvinner på inspelningsdagen. 

Vägbeskrivning till studion:

Det går smidigt att ta sig till Hangövägen 18 i Värtahamnen med tunnelbana eller buss.

För att kolla din specifika resväg så rekommenderar vi att gå in på sl.se

Rullstol: Behöver du plats för rullstol - mejla till bianca@inspelningar.se och meddela detta då det enbart finns ett fåtal rullstolsplatser per inspelning.

Vid frågor: frågor eller funderingar eller om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss på redaktionen, tveka inte att höra av er på bianca@inspelningar.se

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår intergritetspolicy.

På grund av de rådande omständigheterna följer vi samtliga riktlinjer till punkt och pricka i studion för att alla ska känna sig bekväma och bara fokusera på att ha roligt hos oss!

BOKA BILJETTER

  • Publikbiljett

    Gratis publikbiljett till BIANCAS TALKSHOW

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page