top of page

sön 07 maj

|

SVT TV-huset

Hemlig Game Show - 7 maj (sen inspelning)

FULLBOKAT! Du kan anmäla dig att stå på väntelistan via "boka biljetter-knappen". Kom och var en del av SVT:s nya stora helgunderhållning! Galenskaper, skratt och spänning utlovas när en panel med fyra kändisar tävlar om att vinna ett pris till sin publik-del.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Hemlig Game Show - 7 maj (sen inspelning)
Hemlig Game Show - 7 maj (sen inspelning)

Tid och plats

07 maj 2023 17:00 – 20:00

SVT TV-huset, Oxenstiernsgatan 26-34, 115 27 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

FULLBOKAT! Du kan anmäla dig att stå på väntelistan via "boka biljetter-knappen".

Kom och var en del av SVT:s nya stora helgunderhållning!

Galenskaper, skratt och spänning utlovas när en panel med fyra kändisar tävlar om att vinna ett pris till sin publik-del. Heja på och hjälp just din kändis att ta besluten som kan ge dig veckans pris. Och låt dig wow:as när Studio 1 förvandlas från frågelek till storslagen show – om och om igen.

Mer info kommer på mailen när bokning skett. Håll utkik efter våra mail i skräpposten om de råkat hamna där.

VIKTIG INFO: Ni kommer få ett sms dagen innan inspelningsdag som ni måste bekräfta för att behålla era platser. Viktigt att ni fyller i rätt telefonnummer! Detta gör vi så att hela studion är fylld med det antalet publik vi behöver.

Adress: SVT TV-huset, Oxenstiernsgatan 26-34, 115 27 Stockholm (VIKTIGT! Ny adress för säkerhetskontroll då de bygger om i SVTs entré. Den nya entrén är vid sidan av SVT längst med Valhallavägen mot Gärdesgatan förbi den gröna återvinningen.

Tid: 17:00 – 20.00 (tiden kan ändras & vi kan behöva hålla på 30 min extra utöver tiden som står - återkom om det är så att ni inte kan stanna cirka 30 min extra.)

Åldersgräns: För hela familjen (rekommenderat 10 år uppåt)

Rullstol: Sällskap med rullstol måste maila oss om platser då det enbart finns ett fåtal rullstolsplatser per inspelning.

Större bokningar: Vid större bokningar över med fler än 6 personer, vänligen maila till publik@inspelningar.se - så hjälper vi dig att boka till ert större sällskap (vid mån om plats). ⭐️

Info om biljetter:

Biljetterna är gratis men i begränsat antal.

Bokningen är bindande och vi måste se till att hela studion är fylld med det antalet publik vi behöver. Dyker ni inte upp på inspelningsdagen utan att ha avbokat så kommer ni debiteras en avgift.

Vid frågor: Om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss, tveka inte att höra av er på publik@inspelningar.se .

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår integritetspolicy.

Dela detta evenemang

bottom of page