top of page

lör 03 feb.

|

SVT TV-huset (Publikentrén)

IFS (3 februari, kl 16:30-19:30)

Säsong 3 av succé-frågesporten om all kultur i Sverige! Läs mer info nedan.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
IFS (3 februari, kl 16:30-19:30)
IFS (3 februari, kl 16:30-19:30)

Tid och plats

03 feb. 2024 16:30 – 19:30

SVT TV-huset (Publikentrén), Oxenstiernsgatan 34, 115 27 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

OM PROGRAMMET

Succén är tillbaka! Det är dags för säsong 3 av sveriges roligaste tv-program IFS - invandrare för svenskar. Ta med några kompisar och kom och skratta under en sjukt rolig timme med Ahmed Berhan och IFS otroliga panel.

Panelisterna denna inspelning är: Filip Dikmen, Elaf Ali, Thanos Fotas, Evelyn Mok, Big O, Assia Dahir, Tomas Kaminski, Dominika Peczynski

INTRESSEANMÄLAN

Detta är ENDAST en intresseanmälan & betyder INTE att ni fått platser till inspelningen. Vi kommer att återkomma en vecka innan inspelningsdag med bekräftelse OM ni fått platser till inspelningen. Har ni inte fått något mail från oss så betyder det att ni inte fått platser till inspelningen.

Om ni får ett mail från oss att ni fått platser så har ni då chansen att inom några timmar bekräfta att ni fortfarande önskar att behålla platserna. Om ni inte bekräftar att ni vill behålla era platser så går de vidare till andra på väntelistan. Behåller ni era platser kommer ni dagen innan inspelningsdag att få ett sms ni måste bekräfta så att vi vet att alla platser i studion är fyllda med det antalet publik vi behöver. Bekräftar ni inte smset så kommer ni förlora era platser. Skulle ni inte dyka upp på inspelningen utan att ha avbokat kommer ni debiteras en avgift.

För att lättare få platser - fyll i namn på alla i sällskapet i intresseanmälan!

ANMÄLNINGSPROCESSEN:

1. Ni gör en intresseanmälan & man får en bekräftelse på en intresseanmälan på mailen direkt.

2. OM ni blir utvalda att få platser till inspelningen så kommer ett mail inom en vecka innan inspelningsdagen med info. INGET MAIL = INGA PLATSER TILL INSPELNINGEN

3. Ni måste bekräfta det mailet om ni vill behålla platserna inom de antalet timmar som står i mailet. Om ni inte svarat innan svartiden är slut så får andra chansen till platserna.

4. När ni bekräftat mailet så har ni temporärt era platser. Dagen innan inspelningsdagen kommer ett sms till det nummer ni anmält i intresseanmälan. Det är bekräftelse nr 2 som ni behöver bekräfta för att behålla platserna till inspelningen dagen efter. Detta gör vi så att alla platser i studion är fyllda.

5. Om ni fått platser men ej längre kan gå så måste ni avboka era platser. Dyker ni inte upp på inspelningen utan att ha avbokat tillkommer en avgift.

6. Gå på inspelningen på inspelningdagen och ha en fantastisk inspelning!

Kan/vill ni inte komma längre?

Om ni önskar att inte stå på intresseanmälan-listan längre så mailar ni oss på publik@inspelningar.se med bokningsnamn och inspelningsdatum med titeln ”AVBOKNING INTRESSEANMÄLAN IFS” så att andra kan få chansen att få platser till inspelningen istället.

ÖVRIG INFORMATION

Adress: SVT TV-huset Publikentré- Oxenstiernsgatan 34, 115 27 Stockholm, Sverige

Åldersgräns: 16+ (från 12 år i målsmans sällskap)

Krav: Uppvisa giltig fysisk legitimation på plats då SVT kräver det. Gäller alla över 18 år.

Mer info kommer på mailen om ni fått platser till inspelningen.

Vid frågor: Om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss, tveka inte att höra av er till publik@inspelningar.se .

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår integritetspolicy.

Dela detta evenemang

bottom of page