top of page

fre 24 nov.

|

SVT TV-huset (Ny ingång baksidan)

Komiker utan gränser 24 nov - tidig inspelning

Tittarsuccén och dolda-kameran-serien Komiker utan gränser är tillbaka i SVT våren 2024 med fem nya komiker. Säsongens fasta panel består av Malin Olsson, Filip Dikmen, Ellen Bergström, Måns Möller och Cissi Forss – allt under ledning av programledaren Robin Paulsson.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Komiker utan gränser 24 nov - tidig inspelning
Komiker utan gränser 24 nov - tidig inspelning

Tid och plats

24 nov. 2023 15:00 – 18:00

SVT TV-huset (Ny ingång baksidan), Oxenstiernsgatan 26-34, 115 27 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

KOMIKER UTAN GRÄNSER ÄR TILLBAKA!

Tittarsuccén och dolda-kameran-serien Komiker utan gränser är tillbaka i SVT med fem nya komiker. Nya säsongens fasta panel består av Malin Olsson, Filip Dikmen, Ellen Bergström, Måns Möller och Cissi Forss – med programledaren Robin Paulsson vid rodret. En annan nyhet är att Robin tävlar mot olika gäster under seriens gång. Carina Berg, Tina Nordström, Tomu, Sanna Nielsen, Anis Don Demina och Klara Hammarström är alla med och gör dolda-kameran-utmaningar i matcher mot Robin. Sändningsstart våren 2024.

Mer info kommer på mailen när bokning skett. Håll utkik efter våra mail i skräpposten om de råkat hamna där.

VIKTIG INFO: Ni kommer få ett sms dagen innan inspelningsdag som ni måste bekräfta för att behålla era platser. Det är jätteviktigt att ni bekräftar länken för att slippa avgiften. Detta gör vi så att hela studion är fylld med det antalet publik vi behöver.

Adress: SVT TV-huset, Oxenstiernsgatan 26-34, 115 27 Stockholm (VIKTIGT! Ny adress för säkerhetskontroll då de bygger om i SVTs entré. Den nya entrén är vid sidan av SVT längst med Valhallavägen mot Gärdesgatan förbi den gröna återvinningen. Gå förbi tv-husets ingång ner mot rondellen på Valhallavägen och ta höger.

Ha tv-huset på höger sida så ser ni ingången ca 50 m längre fram vid ett par gröna vepor.

T-bana: Närmsta station är Karlaplan. 10-12 min promenad till SVT.

Parkering: Finns på gatorna omkring Tv-huset. Betala via app eller p-automat.

Närmsta parkeringshus är Fältöversten köpcentrum på Karlaplan 13.

10-15 min promenadavstånd till SVT därifrån.

Buss: 76 till Oxenstiernsgatan 26 - TV-huset. 115 27 Stockholm.

Säkerhetskontroll: Då SVT-huset är ett civilt skyddsobjekt kommer ni få genomgå en säkerhetskontroll inför studioinspelning och detta görs genom metalldetektorbåge. För att det ska gå så smidigt som möjligt ber vi er att endast ta med er det mest väsentliga.

Tid: 15:00 – 18:00  (tiden kan ändras)

Klädsel: Mörka kläder

Åldersgräns: 11 år uppåt

Rullstol: Sällskap med rullstol måste maila oss om platser då det enbart finns ett fåtal rullstolsplatser per inspelning.

Större bokningar: Vid större bokningar över med fler än 4 personer, vänligen maila till publik@inspelningar.se - så hjälper vi dig att boka till ert större sällskap (vid mån om plats). ⭐️

Schema:

15.00 - Publik kallad

15.30 - Seating I studion

16:00 till 18.00 - Inspelning

Info om biljetter:

Biljetterna är gratis men i begränsat antal. Ni måste bekräfta ett sms dagen innan inspelning för att behålla era platser. Det är jätteviktigt att ni bekräftar länken för att slippa avgiften. Detta gör vi så att hela studion är fylld med det antalet publik vi behöver.

Vid frågor: Om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss, tveka inte att höra av er på publik@inspelningar.se .

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår integritetspolicy.

Dela detta evenemang

bottom of page