top of page

tors 30 maj

|

Biograf Grand

SVT Humor bjuder in till testvisning - kl 19.15 till 21.00

SVT Humor färdigställer just nu de första avsnitten av en actionkomedi med Jesper Rönndahl (Johan) och Martin Høgsted (Rasmus). Serien handlar om de två gränspoliserna Rasmus (stationerad i Helsingör) och Johan (stationerad i Helsingborg) som hamnar mitt i ett farligt uppdrag i den undre världen.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
SVT Humor bjuder in till testvisning - kl 19.15 till 21.00
SVT Humor bjuder in till testvisning - kl 19.15 till 21.00

Tid och plats

30 maj 2024 19:15 – 21:00

Biograf Grand, Sveavägen 45, 111 34 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

SVT Humor bjuder in till testvisning!

SVT Humor färdigställer just nu de första avsnitten av en actionkomedi med Jesper Rönndahl (Johan) och Martin Høgsted (Rasmus) i huvudrollerna.

Du är varmt välkommen på testvisning av de två första avsnitten a' 30 min st.

Datum: Torsdag den 30 maj kl 19:30-21.00

Plats: Biografen Grand, Sveavägen 45, Stockholm

Serien handlar om de två gränspoliserna Rasmus (stationerad i Helsingör) och Johan (stationerad i Helsingborg) som hamnar mitt i ett farligt uppdrag i den undre världen.

De egendomliga gränspoliserna Rasmus och Johan är utskickade för att säkra gränsen mellan Danmark och Sverige, med det specifika uppdraget att hindra svenska turister från att ta med sig för mycket likör på färjan. Den konflikträdde Rasmus trivs med den stillsamma och lugna uppgiften. Men hans svenska motpart, den konfliktsökande Johan, anser sig menad för något mycket större. När Rasmus en dag råkar släppa ombord en pistolbeväpnad man som han sen tvingas jaga, korsas Johans och Rasmus vägar. Det blir starten på ett actionfyllt uppdrag och en oväntad vänskap.

Bakom serien står de folkkära och prisbelönta komikerna Jesper Rönndahl (Dips, Svenska Nyheter, Melodifestivalen) och Martin Høgsted (Danish Dynamite, Lykkelige omstændigheder), som båda har familjekopplingar i Sverige och Danmark och därför har en unik förståelse för de olika nyanserna i ländernas humor.

VIKTIG INFO: Ni kommer få ett sms dagen innan inspelningsdag som ni måste bekräfta för att behålla era platser. Det är jätteviktigt att ni bekräftar länken för att slippa avgiften eller förlora era platser. Detta gör vi så att hela biografen är fylld med det antalet publik vi behöver.

Dela detta evenemang

bottom of page