top of page

mån 11 dec.

|

Nalen

TV4s Nyårskarameller

Nu har ni chansen att se inspelningen av TV4s Nyårskarameller spelas in! Intresseanmälan er nu!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
TV4s Nyårskarameller
TV4s Nyårskarameller

Tid och plats

11 dec. 2023 16:20 – 21:00

Nalen, Regeringsgatan 74, 111 38 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

INTRESSEANMÄLAN!

Nu har ni chansen att se inspelningen av TV4s Nyårskarameller spelas in!

Under denna sprakande kväll bjuder Edvin Törnblom och Tilde de Paula Eby på de bästa och roligaste ögonblicken från det gångna året i TV4. Med sig i studion har de några av landets främsta tv-profiler som har gjort ett extra stort avtryck i rutan under året. Det blir en glittrande kväll fylld av humor och skratt som dessutom bjuder på livemusik. Det spelas in på Nalen.

Detta är bara en intresseanmälan. Vi återkommer i helgen om ni fått platser till inspelningen. Mer info kommer på mailen när ni fått eventuella platser till inspelningen. Håll utkik efter våra mail i skräpposten om de råkat hamna där.

På grund av ny lag är det totalförbjud med väskor inkl. handväskor på Nalen. Undantag kan endast ske på grund av medicinska skäl efter att kontroll av väskan har skett. Så lämna din väska hemma.

Adress: Regeringsgatan 74, 111 39 Stockholm - Nalen

Tid: 16.20 – 21.00 (tiderna kan ändras).

Åldersgräns: 18 år+

Klädsel: Festligt/Nyårsklätt

Rullstol: Sällskap med rullstol får gärna meddela detta innan bokning då det enbart finns ett fåtal rullstolsplatser per inspelning.

Större bokningar: Vid större bokningar över med fler än 4 personer, vänligen maila till publik@inspelningar.se - så hjälper vi dig att boka till ert större sällskap (om platser finns kvar).

Vid frågor: frågor eller funderingar eller om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss på redaktionen, tveka inte att höra av er på publik@inspelningar.se .

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår intergritetspolicy.

Dela detta evenemang

bottom of page